Éhezés nélkül: 6 hét, 2 ruhaméret

Shred diéta

Tartalom

  shred diéta fogyás 40 év felett

  A sztáredző hölgy korábban maga is túlsúllyal küzdött, így saját tapasztalatai is segítik munkájában. Jillian Shred diéta edzései Jillian Étrend összeállítás program 30 Day Shred néven adott ki egy komplett edzéstervet, mely elsősorban az iskolai tornaórákról ismert gyakorlatokra épül.

  shred diéta legjobb fogyokurak

  Az edzésprogramhoz nem kell túl sok kellék: mindössze egy egy-másfél kilós súlyzóra, illetve egy polifoamra vagy jógamatracra lesz szükséged. Jillian Michaels edzésterve három különböző szintből áll. A szinteken belül is van fejlődési lehetőség - ahogyan azt látni is fogod.

  shred diéta 2x7 napos diéta

  Jilliant két edzőtársa segíti, az egyik a gyakorlat kezdő, a másik a haladó változatát mutatja be. Ha kíváncsi vagy az edzésterv első szintjére, az alábbi videóban belenézhetsz az órába. Bár a bemelegítés a profi dvd-kről többnyire hiányzik, Jillian Michaels minden edzést egy pár perces bemelegítéssel kezd.

  shred diéta fogyás hasról 50 felett

  Kilenc kiló mínusz egy hónap alatt Ha valóban szeretnél megszabadulni kilenc kiló túlsúlytól 30 nap leforgása alatt, komolyan kell venned az edzést: Legalább heti hat nap el kell végezned a dvd-n lévő gyakorlatsorokat. Az első tíz napon az első szintet - vagyis a level 1-t - a második tíz nap során a második szintet, a harmadik tíz napban pedig a harmadik szintet kell végigcsinálnod.

  shred diéta fogyokúrás vacsora