Mínusz 3 kiló 1 hét alatt: így működik a zsírégető paradicsomkúra - Fogyókúra | Femina

Paradicsomlé fogyókúra, Mi az ideális kalóriatartalom fogyáshoz?

paradicsomlé fogyókúra

Eivissa Természetesen ő is sporttal érte el, hogy a maximumon kilóját sikerüljön egy egészségesebb testsúlyra csökkenteni, de ő részletesebben ír a diétájáról, mint a sportolásról.

Van is mit írni, hiszen Zoltán egészen drasztikusan változtatta meg étrendjét, amikor elhatározta, hogy megszabadul testsúlya mintegy harmadától. A fogyókúrás sorozatban ennyire vicces levelet még nem kaptunk, olvassák szeretettel Zoltán levelét — akinek természetesen ezúton is köszönjük, hogy írt, és gratulálunk a teljesítményéhez!

paradicsomlé fogyókúra

Ezt paradicsomlé fogyókúra májusáig értem el, kg-ról 96 kg-ra, és sikerült megtartanom a centis magasságomat is. Klasszikus életmódváltással.

paradicsomlé fogyókúra

Igaz, a sport mindig jelen volt és van az életemben, fogyást segítő gyógyszer a fogyás alatt egy speciális edzéstervvel — amit magamnak állítottam össze — segítettem a szerveimnek, hogy jobban ösztönözzem őket az általam elképzelt eredményre, amitől megszűnt a kényszerképzetem, hogy ördögűzőt hívjak, amikor belenéztem a tükörbe.

De ez mit sem ért volna egy drasztikus étrendváltás nélkül. Ez egyszerre volt spártai és démoni.

paradicsomlé fogyókúra

Egy hónapig naponta megittam négy liter paradicsomlevet napközben és ebédre húsz dekagramm natúr, főtt rizst ettem. Ez volt a spártai rész kezdete, ami a második nap hajnalától be- illetve kirántotta belőlem a démoni harc minden haragját és már-már paranormális szenvedését a klotyón.

A következő fázis a paradicsomlé elhagyásával a rizsről, olívabogyóról és tojásról szólt. Na, itt már a homofób démonok kiűzésének hatása, ugyan kézzel fogható volt, de beköszöntött a kőember-státusz a beleimben. Rendszerint két-három naponta karcoltam össze a fajanszot vagy pattintottam le az alföldi porceláncsésze legmélyebb, homorú felületét a könnyeket fakasztó, zsilettpengeszerűen kikristályosodott és belém kötött salakanyaggal.

paradicsomlé fogyókúra

Ezt az állapotot uszkve három hónapi tartottam fent, majd fokozatosan visszatértem az élet vicsorgásmentesebb oldalára. Mára, ugyan ingadozóan, de tartom az elért eredményt kilencvennyolc és százöt kiló között. Szóval hajrá mindenkinek!

Zöldbableves paradicsomosan (ceruza, vagy sárga hüvelyű babból)

Bármilyen ár megéri, hogy a vékonyabb talpú paradicsomlé fogyókúra is a kavicsokon tudj járni! Kövessen minket a Facebookon is!

  • Janza Kata 14 kilót fogyott saját módszerével
  • Velvet - Blogok - Napi 4 liter paradicsomlével fogyott 50 kilót
  • Paradicsomlé kalória - Lehet fogyni paradicsomléval? - Diet Maker
  • Többek között finom krémlevesek, turmixok, és saláták alkotója lehet, viszont a diéta folyamán az ízletes paradicsomos tésztákat inkább hanyagoljuk.