Metodic | Szolgáltatások

Metodic étrend

Tartalom

  Anyagcseretípus-mérés kontrollal és étrenddel Alkalmak száma: 2, személyre szabott étrend: 1 db A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de tartalmazza az első kontrollt is és egy egyhetes, személyre szabott mintaétrendet is.

  metodic étrend

  Ára: Anyagcseretípus-mérés kontrollal, étrenddel, ételteszteléssel Alkalmak száma: 2, személyre szabott étrend: 1 db A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de tartalmazza a kontrollt is, ételtesztelést is és egy egyhetes mintaétrendet is. A ételteszteléses kontroll alkalmával érzékenységi tesztelést végzünk, 15 ételt, alapanyagot tesztelünk be, megállapítjuk, hogy van-e valami egyéni érzékenység.

  Kontroll egy hónap múlva van, és azért van kontrollon ez az ételtesztelés, mert 1 hónap alatt annyit változik a Metodic-osok szervezete, hogy metodic étrend se lehet ismerni, és amire az első alkalommal érzékenységet mutatna, a második alkalommal már nem, tehát így releváns az eredmény.

  A Metodic-szakétő által szakmailag javasolt teljes protokoll: az 5-ös vagy 6. Anyagcseretípus-mérés 3 kontrollal, 2 étrenddel, ételteszteléssel Alkalmak száma: 4, személyre szabott étrend: 2 db A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, metodic étrend tartalmazz 3 kontrollt is, ételtesztelést is és 2 db személyre szabott egyhetes mintaétrendet is. Kiegészítő szolgáltatások, csak a fenti csomagok kiegészítéseként vehetők igénybe: 1.

  metodic étrend

  Egyhetes személyre szabott mintaétrend Óriási segítség az indulásban, de a további hetek, hónapok megtervezésében a személyre szabott mintaétrend, ebből továbbiakat akárhányszor igényelhetünk még. Ára: 8. Kontrollmérés konzultációval.

  metodic étrend