Lisa Hayim

Iifym diéta, Keto diéták

Kicsit hatalmasnak tűnhet számodra a hinés, és igazad van, ha óvakodsz.

Kövess Instán!

A mindennapi életben annyi hülyeséget mondanak nekünk, de egy szinten A cél ma azelemezze ezt az új étrendet, amely felpörgött és döntse el saját maga. Az a benyomásom, hogy mindez kezdi csiklandozni a kíváncsiságát.

Mint tudják, a makrotápanyagok alapvetően szénhidrátokból, fehérjékből és zsírokból állnak. Ha összeadja a makrotápanyagokat a kalóriatartalommal, akkor megkapja a napi elfogyasztott kalóriák számát. Nyilvánvaló, hogy ha többet fogyasztasz, mint amire szükséged van, akkor hízni fogsz. És ha kevesebbet fogyaszt, akkor lefogy.

szétválasztó diéta rendelés

Amit az IIFYM megint hoz, az a következő elmélet: "Amíg a kalóriahiányt tiszteletben tartják, bármit megehet, amit csak akar, legyen szó hamburgerekről, pizzákról, McDonald's-ról, fagylaltról stb.

Igen, nagyon. És hogy meggyőzzön benneteket, íme egy hasonlat: az IF diéta szakaszos böjt pontosan ugyanazt állítja és betartja ígéreteit helyszíni teszt. De akkor hol a csapda?

etrend osszeallitas

Valójában ez önmagában nem csapda: Emlékszel a súlyzós edzés vs kardio vitára a zsírvesztés érdekében? Kiderül, hogy mindkettő segít a zsírvesztésben, de nem ugyanúgy.

hatásos fogyás combról

Nos, szinte ugyanaz, főleg, ha sportos vagy. Hogy teljes mértékben megérthesse, mi következik, hadd tegyem fel iifym diéta következő kérdést: Hogy érzed magad egy nagy Savoyard fondue, egy McDonald's vagy egy nagy KFC másnapján?

Keto vs Macro: Melyik a felsőbbrendű? Több száz étrendi alternatíva létezik.

Őszintén szólva nagyon rosszul érzem magam, a gyomrom dagadt, nem akarok enni, nem aludtam jól, stb És a legjobb az, hogy ez befolyásolja a munkám során nyújtott teljesítményemet. Azt fogja mondani nekem, hogy csak akkor kell uralkodnia magán, amikor el akar engedni. Először is azt kell feltételeznünk, hogy az energiafogyasztást és a ráfordítást a legközelebbi egységig vagy akár tíz kalóriáig szabályozza.

Ami nem is olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Tehát itt van egy első korlátozás.

Ezért, ha iifym diéta kizárólag sütit eszik, és hiánya van, akkor valószínűleg fogyni fog, de főleg izomtömeg. Azt mondjuk, hogy vegyes rögök, churros, nutella és pizza van Végül elmondod magadnak, hogy jó, hogy ott vagyunk Sajnálom, hogy újra csalódást okoztam neked, de be kell mutatnom az "üres kalória" fogalmát.

Már érzem, hogy néhányan elragadnak, mondván, hogy ez egy mítosz vagy bármi Inkább abban az értelemben, hogy nem lesz bevitt ásványi anyag, rost és mikroelem. Különösen azóta 1 g zsír és 1 g fehérkeverék nem egyenértékű 1 iifym diéta zsírral és 1 g egészséges ételből származó fehérjével.

zsírvesztés

Az biztos, hogy elegendő iifym diéta az aminosav-élelmiszerekben használt ipari sajtban lévő g fehérje aminogrammát. Meg fog lepődni Ellentétben azzal, amit hagytam csillogni, az IIFYM diéta valóban hatékony eszköz, ha okosan alkalmazzák. Elég néhány szabályt előírni.

Mi az IIFYM diéta ?

Sokkal többet fog tudni enni, mint ha ócska ételt fogyasztana. Ami azt jelenti, hogy teljes ellenőrzése van az impulzusai felett. Ez nem túl nyilvánvaló Néhány ember számára a mértékletesség inkább ideológia, és nem fogyás spray fogalom.

fogyókúrás hamburger

Nyilvánvaló, hogy szem előtt kell tartanod, hogy az igényeid alatt kell maradnod, ha fogyni akarsz, vagy egyenletesen jársz el rajta, ha stabil akarsz maradni. Mindez számítások kérdése, találgatásnak nincs helye.

Szerintem az egyik, ha nem a legjobb étkezési rendszer ez, nagyon sok előnye van, de nem való mindenkinek. Hogyan működnek a különféle diéták? Mielőtt belemegyünk a flexible dieting alapjaiba először azt kell tisztáznunk, hogy minden, hangsúlyozom, minden étrend az energiamérleg miatt működik. Ha fogyni szeretnél, kevesebb, ha tömeget növelni több, ha meg súlyt tartani, akkor pont annyi energiát kell bevinned, amennyit eléget a szervezeted egy nap során. Fogyáshoz kalóriadeficit kell és minden diéta, ami működik, az azért működik, mert azt betartva létrejön ez a negatív energiamérleg.

Ez egy olyan étrend, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hosszú ideig tartson, mert más diétákkal ellentétben: Mérsékelten ehetünk, amit napközben szeretnénk.

A magam részéről támogatnámhasználja az IIFYM módszert rövid időn keresztül, hogy ne kelljen nagy csalásételeket készíteni, amelyek pazarolják az idejét. Sajnos a hétköznapi emberek elterelik az IIFYM használatát annak igazolására, hogy hajlamosak a nap 24 órájában szart enni.

Ha folyamatosan kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyire a testednek szüksége van, akkor bármilyen étel mellett beindul a fogyás. Az IIFYM nagy előnye, hogy egy kis körültekintéssel tényleg belefér néha egy kis finomság vagy egy éttermi vacsora. Az étrend tartásával így hetente nagyjából ,5 kilós fogyásra számíthatsz, sőt, az eredményeid ennél akár jobbak is lehetnek, ha mozogsz is a diéta mellé.

Anélkül, hogy diétázna És anélkül, hogy visszaszerezné az összes leadott kilót a diéta leállítása után És ez igazannyi nehezen követhető diétát kipróbáltunk már És amelynek végén az eredmények nem igazán voltak meg És főleg, ami után gyorsan visszanyertük azokat a fontokat, amelyekért küzdöttünk Tehát azt mondjuk magunknak, hogy furcsák vagyunk, vagy hogy a génjeink nem engedik meg, hogy karcsú és fitt testünk legyen.

És hogy anyagcserénk vagy étkezési szokásaink miatt soha nem jutunk el oda Kivéve, hogy mindezek csak korlátozó hiedelmek.

Hiedelmek, amelyek azt jelentik, hogy már nem is adunk magunknak eszközöket arra, hogy előre lépjünk céljaink felé.

Mimi Fitness: A flexible dieting, vagy IIFYM alapjai

És mint sok nő, én is szinte lemondtam erről az egészről Egy csomó étrendet teszteltem. Néhány nagyon népszerű diéta, mások kissé kevésbé ismertek. Néha bevált. A nagy gond az ezeket a diétákat nehéz volt betartani.

És mindenek felettnem engedték, hogy tartós eredményeket érjek el a híres yoyo effektus Az évek során olyan dolgokat tudtam kifejleszteni, amelyek eredményeket adnak, és mindenekelőtt nem igényelnek napi megpróbáltatásokat És mindezt részletesen tárgyalom ebben a cikkben:.

étrend gombás fertőzés esetén