Kipróbáltam és bevált: ezt csináltam napi 2 percig és minden súlyfeleslegem eltűnt!

Fogyás légzéssel

fogyás légzéssel

Miki Ryosuke diétaguru, aki korábban színész volt, összesen 44 kilogrammot dobott le magáról, ehhez csak hét hétre volt szüksége. A diétás technikát hosszú légzésnek nevezte el, Miki erre akkor jött rá, mikor hátfájásos problémákkal küszködött, amelyet légzéstechnikával akart csillapítani.

fogyás légzéssel

Ekkor figyelte meg, hogy ezzel fogyni is lehet, majd továbbfejlesztette a metódust, amely a következőképpen néz ki: egy speciális pózt kell fogyás légzéssel 3 másodperccel a belégzés előtt, ha ez megtörtént, akkor jöhet a 7 másodpercig tartó erőteljes levegő kifújása.

Az ázsiai fogyókúrás szakember szerint a fogyás légzéssel hatékonysága annak tudható be, hogy a speciális légzéstechnikával szervezetünk több oxigént használ el, ami több zsír elégetését eredményezi. Amennyiben naponta 2—5 percen keresztül levegődiétázunk, Miki szerint könnyedén le lehet adni a fölösleges kilókat.

fogyás légzéssel

Mivel itt semmit nem kell "beszedni" a fogyás reményében, a módszer nem tartozik a blog által lefedett témák közé. Mégis, mivel érdekesnek tartom, epés diéta lassan már a puszta létezésünk is fogyasztó vagy hízlaló? Ryosuke módszere viszonylag új, igazán nagy nemzetközi publicitást Épp ezért az interneten még nem találhatóak élménybeszámolók, pozitív vagy negatív tapasztalatokról szóló írások.

fogyás légzéssel

Egy dolog biztos: a 7 hét alatti 44 kilós fogyás irreálisnak tűnik; ráadásul vajon hová tűnt a löttyedt bőr a hasról, ami egy lassabb tempójú fogyás esetén szerencsés esetben, de sajnos nem mindig "visszaalakul"? Élettani szempontból az elmélet is eléggé sántít, mivel a be- és kilégzés technikájával a sejtszintű oxidáció mértékét, sebességét nem lehet befolyásolni. Amit biztosan el lehet érni, az az, hogy a túl gyors vagy túl mély levegővétellel elég percig a vér pH-ja enyhén fogyás légzéssel válik, ettől szédülni kezdünk, súlyosabb esetben el is ájulhatunk, Ez a jelenség a respiratorikus alkalózisde semmiképpen nem fogyókúrás módszer.

Bármennyire is rossz hír, a fogyás alapvető titka mindmáig a bevitt és felhasznált kalória arányának megváltoztatása.

fogyás légzéssel

Ez elérhető megfelelő étrenddel hozzáértő dietetikus segítségével vagy a fizikai aktivitás növelésével. Az ezen messze túlmutató "csodaszerek és -módszerek" általában vagy nem hatásosak, vagy ha igen, veszélyeztethetik az egészségünket pl.

fogyás légzéssel

Ha ez a légzéses módszer mégis hatásos, néhány szakkönyv újraírása szükségessé válhat. Bár erre nem adok túl nagy esélyt, mivel hetente születnek s merülnek a mélybe hasonlóan "korszakalkotó" felfedezések A kép amely étrend online módszer felfedezőjét ábrázolja forrása: be-story.

#1 KLIENS ÁTALAKULÁS - 20kg fogyás 10 hét alatt.. • HIHETETLEN GYORS ZSÍRVESZTÉS •/Major Dániel