Az evezőpad, mint az egyik leghatékonyabb fogyókúrás módszer

Fogyás evezőgéppel

Így dobd fel a kardió edzéseidet! :: Fitradio

Valljuk be, fogyás evezőgéppel a kardió edzések nem túl szórakoztatóak. Ha nem vagy a futás szerelmese, akkor valószínű te is azért harcolsz, hogy egy 30 perces kardiót letudj valahogy nyomni.

A kosár üres. Vásárláshoz kattintson ide! De akár két lapátot vagy egy húzókart használsz, a használati mód nem sokat változott.

A jó hírünk az, hogy elég sokkal kevesebb időt is eltöltened ezzel az edzésfajtával, ha tudod, hogy melyik gépet használd. Érdemes tudni, hogy nem minden kardiógép egyforma.

Intervall edzés elliptikus tréneren, fogyás céljából. Ebben az esetben is

Nézzük hát, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre! Futógép A futógép a megnevezése ellenére nem csak futásra használható.

fogyás evezőgéppel

A mai modern gépeken rengeteg funkcióval és programmal találkozhatunk. A futószalagon egyszerre végezhetünk aerob és kardió mozgásokat.

Miért evezőgépet?

Állítsunk a dőlés szögön, illetve a sebességen kedvünk, és edzettségi szintünk szerint. Ha igazán hatékony megdolgoztatásra vágysz, akkor enged el kapaszkodókat, vedd ki a fülest, és vágj bele egy igazán kemény intervallum edzésre. Lépcsőzőgép A fenékformálás legjobb barátja a lépcsőzés, ezért mi is lehetne jobb egy fogyás evezőgéppel véget nem érő sétánál a lépcsőkön?

Fogyjon le egy evezőgéppel?

Próbáld a felsőtestedet nem támogatni a lépcsőzőgép fogójába történő kapaszkodással. Így sokkal több kalóriát égethetsz el, mert az edzésed sokkal intenzívebb lesz.

Evezőgép Az evezőgép egyre népszerűbb, és a "kardió gépek királyának" is nevezik.

fogyás evezőgéppel

Nem véletlen a cím, hiszen az evezőgéppel egyszerre égethetsz zsírt és dolgoztathatod meg az izmaidat is. Sajnos evezőgép nem minden konditeremben található meg, de ahol igen, ott mindenképpen használjuk ki.

Íratkozz fel hírlevelünkre

Ennek a gépnek a segítségével az egész testedet egészséges turmixok diéta mozgástartományban edzheted.

Az evezőgépen töltött 10 perccel jelentősebb mennyiségű kalóriát égethetsz el, mint más kardió gépen.

  • Hogyan edzünk evezőgéppel? – SPEEDFIT
  • Kezdőlap Vedd fel evezőgéppel Az evezőgéppel történő fogyás teljesen hatékony, és itt megtudhatja, miért.
  • C2 evezőgép fogyás, Személyes okok a fogyáshoz
  • Aerob edzés evezőgéppel - Fogyás beltéri evezőgép
  • Fogyni evezőgéppel - gyors, hatékony, egészséges
  • Hogyan fogyjunk gyorsan 5 kg-ot
  • Gluténmentes diéta előnyei
  • Joósz Andrea Ma már minden hatékony edzéstervnek része a szív- és keringési, valamint a légzőrendszer edzése, melynek célja az állóképesség fejlesztése, illetve a testsúlykontroll.

A rossz kivitelezés természetesen a hatékonyság rovására mehet, de ez így van minden gyakorlatnál. Kezdetben maximum percet használjuk ezt a berendezést.

fogyás evezőgéppel

Szobabicikli Amióta világ a világ a szobabicikli a kardió edzések jelképe. Állítsd be rajta a távot, és a nehézségi fokozatot, illetve a sebességet és már mehet is a tekerés. A nyár közeledtével kitűnő felkészülést jelent a biciklitúrákra is. Készülj fel és vidd el a barátokat, vagy a családot egy fantasztikus kikapcsolódásra!

Egy hatékony fogyókúrás szer – az evezőpad

Ezen felül még részt vehetsz egy nagyszerű fogyás evezőgéppel igen hatékony spinning órán is, ahol a zenéné és természetesen a tekerésé a főszerep. Elliptikus tréner Ha készítenék egy rangsort a kardió gépekből, akkor biztos, hogy az elliptikus tréner a végén állna. Kardió, vagy aerob mozgás szempontjából nem annyira hatékony, de bemelegítés képen jól szolgálhat. Ezen felül tökéletesen kíméli az ízületeket.

fogyás evezőgéppel

Összehasonlítva a többi kardió géppel, ezen a berendezésen történő mozgás természetellenes és kevésbé hatékony. A tudományos felmérések szerint a futógép hatékonyabb, mint a szobabicikli energiafelhasználás szempontjából. Ezen kívül a futószalag, illetve evezőgép hozta azokat az adatokat, amelyek megfelelnek a VO2 max értékeivel, ezzel pedig teljesítik a szabályokat a kardiorespiratikus állóképesség javítására.

Javasoljuk, hogy próbáljátok ki az összes kardió gépet, hogy nektek melyik felel meg a legjobban.