Egy 67 kilós, döbbenetes fogyás története

Döbbenetes fogyás, Döbbenetes fogyás: heti 30 liter vízzel 25 kilót dobott le magáról ez a nő

Döbbenetes jelenetek 2

Szerző: Ripost Hihetetlen módszerrel fogyott le ez a 27 éves nő: heti harminc liter vizet ivott, és villámgyorsan ledobott 25 kilót. A 27 éves Alyssa Lusk életmódot is váltott: heti alkalommal jár edzeni, kiiktatta a szénhidrátot és cukrot tartalmazó ételeket, és kerüli a gyorséttermeket.

olcsó fogyókúra tabletta fogyni 10 kilót

Miután megismerkedtek a mostani férjével, Alyssa egy év alatt 19 kilót szedett fel; a nagy boldogságban ugyanis egyáltalán nem foglalkozott az étrendjével, nem sportolt, ráadásul párjával sokat jártak gyorséttermekbe.

A tanárként dolgozó nő akkor döntött a változtatás mellett, amikor már kilencven kilót nyomott, döbbenetes fogyás nem talál magának ruhát.

1 hónapos diéta étrend 1 5 éves étrendje

Beiktatta napirendjébe a rendszeres mozgást, elhagyta a szénhidrátot, cukrot, gyorséttermi ételeket. Orvosa javaslatára megnövelte a napi vízbevitelét: két literről négyre emelte a mennyiséget.

Elmondta, hogyan csinálta!

Eleinte sokat gyalogolt, majd heti alkalommal lejárt a konditerembe. Az eredmény megdöbbentő volt: a most 65 kilós nő 25 kilótól szabadult meg.

fogyókúra nassolnivaló fogyókúra motiváció

Plusz motivációt jelentett számára, hogy párja akkor kérte meg a kezét, amikor a felesleg felét már leadta - így az is hajtotta, hogy az esküvőre formába jöjjön.

Azonban mielőtt belefognál, konzultálj orvosoddal - ha túllősz a célon, a vízmérgezés szív- vese- és májelégtelenséghez is vezethet, illetve akár halált is okozhat.

legjobb diéták testszervíz étrend