DASH-diéta: az egészséges szív diétája

Dash diéta. Mintaétrend: DASH-diéta

Tartalom

  Vagyis táplálkozástudományi szakemberek véleménye alapján a fogyókúra hatásos - és nem csak magasvérnyomás-betegségben szenvedők számára ajánlott. Így működik a DASH-diéta!

  dash diéta a gyors fogyás titka

  Az étrend elsősorban dash diéta kiőrlésű gabonafélékre, zöldségekre és gyümölcsökre épül. A diéta során háttérbe kell szorítanod a magas koleszterin- és telítettzsír-tartalmú ételeket, illetve minimalizálnod kell a sófogyasztást. Tejtermékeket és húsféléket fogyaszthatsz, de részesítsd előnyben az alacsony zsírtartalmú termékeket, illetve a fehér húsokat.

  dash diéta hasra fogyás

  Az étrend ezen kívül tartalmaz még olajos magvakat: mandulát, diót, pisztáciát - sózatlan változatban. A DASH-diéta a versenyben nem csupán a legjobb és legegészségesebb fogyókúrás étrend lett, de a legjobb cukorbetegség elleni diéta címet is elnyerte - bár ezt megosztva kapta egy másik, ugyancsak fogyás gyógyszerrel fehérjéken alapuló étrenddel.

  dash diéta adél fogyása

  Minden idők 15 legnépszerűbb diétája Tervezz hosszú távra! Két hét alatt akár négy kiló súlyfeleslegtől is megszabadulhatsz a diéta segítségével.

  dash diéta jó fogyókúra titka

  Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy az étrend elsősorban hosszú távon lehet sikeres, tehát nem érdemes pár hét után abbahagynod.