Adele 23 kilót fogyott, egyszerű módszerrel tartja a súlyát

Adél fogyása, Elképesztő, mennyire lefogyott Adele

Adele's weight loss Secret #adele #Diet #weight #chocolate #wine

Hónapok óta Adele elképesztő átalakulásáról beszél a világ. Az énekesnő még májusban, a születésnapján posztolt egy adél fogyása, ami jól mutatja, mennyit fogyott kitartó munkával és edzéssel.

  • Hasból fogyás férfiaknak
  • Hatékony fogyás otthon

Természetesen a rajongók szeretete nem a külsején múlik, elért eredményével mégis tömegeket inspirál, hogy változtassanak életmódjukon. Hogy fogyott le Adele?

adél fogyása

Adele fogyása nagy valószínűséggel a sirtfood diétával sikerült. Erről az énekesnő nem nyilatkozott, de a környezetéből ez az információ szivárgott ki. A diéta amellett, hogy megengedi bizonyos, nem éppen fogyókúrásnak tartott finomság - például a bor és a csokoládé - fogyasztását, igen szigorú szabályokkal rendelkezik.

  • Ir diéta vacsora
  • Mindmegette 90 napos diéta

A HIITmagyarul magas intenzitású intervallumtréning rövid ideig tartó intenzív gyakorlatokból áll. A szálkásító edzés alatt végzett minden egyes mozdulatsort pár perces pihenő követ, majd újrakezdődik a folyamat.

Adele adele által megosztott bejegyzésMáj 5.

adél fogyása

A szirtuinok fehérjék, melyek nemcsak védenek a betegségek, gyulladások ellen, de egy as kutatás bebizonyítottahogy az anyagcsere-működést is befolyásolják, serkentik az izomnövekedést és a zsírégetést. A sirtfood diéta A sirtfoodok nem csak szirtuinfehérje-aktivátorokban, de antioxidánsokban is gazdagok, fogyasztásuktól a közérzet is javul.

adél fogyása

A szigorú étrend az első héten a bevitt energiamennyiséget napi kalóriára limitálja, ez a második héten már kalóriára növelhető.

Mutatjuk, ez többek közt miből tevődhet össze.