Vélemények regenor

fogyás 1 hónap alatt 5 kg diéta nagy túlsúlyra

A leghitelesebb, legértékesebb vélemény azonban, azoktól származik, akik becsülettel végigvitték a Reg-Enor diétátbetartva annak minden előírását. Ők nem csupán érveket és ellenérveket hangoztatnak, hanem valós tapasztalat okat és eredményeket tudnak felmutatni.

Persze hazudnék, ha azt állítanám, hogy a Reg-Enor mindenkinek való.

Hisz más a vércsoportunk, más a felépítésünk, ezenkívül más ételeket fogyasztunk szívesen és nem utolsó sorban az életvitelünk is eltérő. Ja, és amit nem is említettem, hogy másként gondolkodunk.

  • RegEnor vélemények | RegEnor DIÉTA
  • Search for: Reg-Enor — így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel!
  • 3 kiló fogyás
  • Reg-Enor Diéta tapasztalatok: Riportalanyaim tanácsai azoknak, akik még nem ismerik a kúrát.
  • Fogyókúrás malac

Vagyis, ha már eleve nem értesz egyet a RegEnor étrend del, ha nem fogyasztod szívesen állati eredetű zsírt és nem vagy nyitott erre a forradalmian új lehetőségre, semmiképp ne erőltesd magadra! De akkor sem való számodra, ha ugyan egyetértesz a módszerrel, de nem tudod következetesen betartani a szabályokat.

  1. Reg-Eneráció kérdések és válaszok, tapasztalatok, információk, segítség
  2. Fogyókúrás kapszula gyakori kérdések

Mert nem elég csupán inni a Reg-Enor italta hozzátársított diétát is követni kell. Elárulom, hogy vannak, akikben nagy az elhatározás a változásra. Hisznek is a módszerben, de folyamatosan esznek a tiltott ételekből, és mégis fogynak.

Szabó Szigfrid erre azt mondja: ők a szerencsés kivételek!

Na de minek akkor a Reg-Enor?

A nagy többségnek, nem szabad így hozzáállni a Reg-Enor programhoz, ha a legjobb eredményre törekszünk. Reg-Enor elkötelezettek Szerencsére mi, akik nyitottak vélemények regenor egy olyan étrendet követni, ami nagyszüleink konyháját idézi, jó példaként inspirálhatunk másokat is.

prodietix ára lefogyni németül

És talán a véleményünk is többet vet a latba, mint aki a dogmákat és régi hitrendszereket hangoztatja. Ennek ellenére meggyőzni sem szeretnék senkit arról, hogy csak a Reg-Enor diéta az egyetlen üdvözítő út a változáshoz.

Viszont egy csodálatos lehetőség annak, aki vissza tud térni a gyökerekhez és hajlandó betartani egy-két előírást, ami segít abban, hogy jobb legyen mind a közérzete, mind a külső megjelenése is. Azoknak, akik nem fogyás lélektana a módszerben, csak valaki rábeszélte őket, akik nem belső indíttatásból szeretnének változni, fogyni, hanem külső ráhatás miatt, akikben belső ellenállás van a zsír fogyasztásával szemben, és csak a diéta kedvéért erőltetnék magukba, akik kizárólag a Reg-Enor-tól várják a változást, de az étrendet nem tartják be, és végül azoknak sem, akinek nagy epeköve van, mert ez kizáró ok, a Reg-Enor programban.

A Reg-Enor összetevői

Tehát akad vélemény pozitív is negatív is. A legtöbb ember — engem is beleértve —nem tartja nehéznek az étrend követésétde az is igaz, hogy bármilyen diétába kezdünk, valamiről le kell mondani.

fogyás lassan de biztosan diéta pattanások ellen

Kérdés, hogy ez mennyire fáj nekünk, és mit nyerünk vele. Ezeket kell mérlegre vélemények regenor, és utána meghozni a döntést!