BioTech USA fogyókúrás csomag

Étvágycsökkentő turmix, Idd ezt minden reggel, és garantáltan beindul a fogyás! - Retiküszpkiskun.hu |

Tartalom

  étvágycsökkentő turmix

  Kiss Kriszta A belassult anyagcserét csak megfelelő étrenddel lehet újra lendületbe hozni. Ez a reggeli ital tele van természetes, fogyást elősegítő hatóanyagokkal.

  Az anyagcsere lelassulása visszafordítható folyamat, hiszen általában az egészségtelen táplálkozás okozza a problémát, ezért teljes étrendváltoztatással — nem időszakos fogyókúrával - és rendszeres testmozgással helyrehozható a működése.

  Köztudott, hogy vannak kifejezetten anyagcsere-gyorsító ételek, melyek többsége zöldség és gyümölcs.

  étvágycsökkentő turmix

  Az alábbi reggeli ital tápláló, finom, ugyanakkor minden összetevője stimulálja az emésztést. Nemcsak a fogyásban segít, hanem a lassú anyagcsere következtében felhalmozódott méreganyagoktól is megtisztít.

  étvágycsökkentő turmix

  Az ananász tisztító és zsírégető hatású. Magas a C- és B6-vitamin tartalma, ugyanakkor nemcsak a fogyást segíti, az emésztést is helyreállítja. A zeller erős vízhajtó, étvágycsökkentő turmix hatású, rostjaival pedig hiozzájárul a súlyvesztéshez.

  étvágycsökkentő turmix

  Reggelente, üres gyomorra idd meg az italt, és ne adj hozzá cukrot, vagy mesterséges édesítőszereket. Ajánlott negyedórán belül elfogyasztani, hogy ne veszítse el gazdag tápértékét.

  Hozzávalók: 1 db uborka apróra vágva 1 bögre szeletelt ananász.

  étvágycsökkentő turmix