Bubble Gums

The Taste of Fun!

GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00226

Kedvezményezett neve: SZP Kiskun Kft.

A projekt címe: Prevent rágógumi család fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 55,14 MFt

A támogatás mértéke (%-ban): 55%

A projekt tartalmának bemutatása: A cégünk által kifejlesztendő Prevent munkaelnevezésű termékcsalád olyan egyedülálló rágógumikból áll, melyek célja az immunrendszerünk napi támogatása, élvezetes módon. A termékcsalád fejlesztése során egyetlen ernyőmárka alatt ötféle, különböző előnyös tulajdonságokkal bíró, táplálékkiegészítő jellegű rágógumiterméket fejlesztünk ki.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.31.

SZP Kiskun Kft.

6080 Szabadszállás, Vadvirág u. 2.
info@szpkiskun.hu

TÉNYEK & ADATOK AZ SZP Kiskun Kft.-ről

Termelő kapacitásunk

Rágógumigyárunk kb. 100 kilométerre a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson található. Ez egyben logisztikai és raktárbázisunk is, és itt gyártjuk rágógumi és drazsétermékeinket, valamint részben itt készülnek egyéb édességeink is.

Termelési kapacitások­*

  • Rágógumi: 1500-2000 t/év
  • Drazsék: 800 t/év
  • Pralinék, desszertek: 600 t/év
  • Szaloncukor: 300 t/év (ennél nagyobb megrendeléseket is teljesítünk előzetes egyeztetés alapján

(*Termelési kapacitásunk bővítése, és a megnövekedett vevői igények kielégítésének érdekében folyamatosan beruházunk új gépekbe, technológiákba. A következő két évben a szaloncukor és desszert-termékeinkre szeretnénk helyezni a hangsúlyt.)

Hazai és exportpiacok megoszlása

Jelenlegi termelésünk 30 százalékát belföldön, 70 százalékát pedig exporton értékesítjük.

Jelentősebb Exportpiacaink

Európa: Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Németország, Hollandia
Tengerentúl: Dél-Amerika, USA, Kanada, Dél-Afrika, Közel-Kelet

Innovatív termékek és brandek

A 2018-ban bevezetett Dínó tojás rágógumi műanyag dinoszaurusz figurával sikeres volt, így idén is folytatjuk a sorozatot. A mindig népszerű dínó figurákat egyidőben dobtuk piacra a Jurassic Park 5. részének bemutatójával, most pedig Zoo Kollekciónk következik, melyet az Oroszlánkirály bemutatójával egyidőben kezdünk el értékesíteni. A kollekcióban ezúttal 9, a filmben is szereplő, népszerű vadállat figura található majd, a rágógumik mellett.


Az európai piacon szintén különlegesnek számít sült krumpli alakú rágógumink is, amely két kiszerelésben kapható, 14 és 60 grammos változatban.
 


Egyik új gépünknek köszönhetően képesek vagyunk minidrazsé alakú rágót is gyártani, jópofa, gyógyszerlevélre emlékeztető bliszterben. Az élénk színű drazsékat modern, színpompás csomagolásban árusítjuk.Címünk:

SZP Kiskun Kft.
6080 Szabadszállás, Vadvirág utca 2.
info@szpkiskun.hu