7 napos karcsúsító étrend nyári pluszkilók ellen

Nyári diéta, Nagy nyári leves- és salátadiéta – 14 napos étrenddel!

Tartalom

  Nyári diéta Nyáron nem egyszerű a diéta: a mézédes gyümölcsök, nyári diéta, a családi grillezések és a könnyű nyári ételek mind evésre csábítanak.

  nyári diéta

  Szerencsére a nyári ételek között rengeteg olyan is megtalálható, ami ideális a diétás, fehérjedús étkezéshez: könnyű nyári levesek, nyári saláták, nyári desszertek teszik színessé ezeket a hónapokat.

  Új tematikus nyári mintaétrendünkben megmutatjuk a legjobb nyári ételeket, és azt, hogyan hogyan lehet sikeres a nyári diéta nehezítő körülmények mellett is.

  nyári diéta

  Nyári diétás étrend A nyári diétás mintaétrendben megtalálsz: egy egész hétre való nyári étrendet, 21 kipróbált diétás receptet 7 reggelit, 7 ebédet és 7 uzsonnát valósághű fotókkal. Ezek a nyári receptek mind lefőzött, kipróbált diétás ételek Csigó Zita gasztroblogger konyhájából, dietetikus által összeállítva, és mindegyik étel kalória- és szénhidráttartalma tökéletesen illik a Turbó Diéta módszereihez.

  Szerezd meg a mintaétrendet és diétázz a legfinomabb nyári saláta receptek és könnyű nyári húsos ételek segítségével!

  nyári diéta

  A nyári diétás étrend letölthető elektronikus termék. A PDF formátumú mintaétrendet a sikeres fizetést követően az általad megadott email címre kapod meg.

  nyári diéta

  Ha fizikai terméket is rendelsz és utánvétes fizetést választasz, akkor a termékek átvételét és kifizetését követő 2 napban kapod meg a letöltés linkjét.