Ezek is érdekelhetnek

Jlo diétája

Szuper szigorú diéta Jennifer Lopez mintájára!

A Tracy Anderson-diéta: Fogadd meg J.Lo személyi edzőjének tippjeit!

MME Jennifer Lopez 46 évesen is olyan csúcsformában van, hogy alakját számos huszonéves is megirigyelheti. Persze nem csupán adottság, hogy ennyi idősen is ilyen bombázó: bemutatjuk a szép színésznő szigorú diétáját!

  • Hatékony fogyókúra gyorsan
  • A Tracy Anderson-diéta: Fogadd meg szpkiskun.hu személyi edzőjének t
  • Kurucz Barbara

Mire van szükséged ahhoz, hogy te is olyan sugárzóan gyönyörű legyél, mint Jennifer Lopez? A szuper díva szerint a legfontosabb, hogy mit eszünk, mert az nem csupán az alakunkra, a bőrünkre, a hajunkra van kihatással, hanem a kisugárzásunkra, a hangulatunkra is.

a legjobb leghatásosabb fogyás

Jennifer a világhírű tréner, Tracy Anderson útmutatásai szerint étkezik és edz, aki Gwyneth Paltrow és Shakira edzéseit is irányítja három alapszabály szerint. Változatos edzések minden nap!

  1. Popsi comb fogyás
  2. A világ legjobb nőjének diétája - Így tartja formában magát Jennifer Lopez | Femcafe
  3. Twitter Pinterest Jennifer Lopez az élő bizonyítéka annak, hogy közel a hoz, két gyermek után is lehetünk bombaformában, sőt mi több, nézhetünk ki klasszisokkal jobban, mint akár huszas éveinkben.
  4. Lo étrendjéről.

Jennifer esetében az volt a legfontosabb szempont a diétája és az edzésterve kialakításakor, hogy ne változzon meg a jellegzetes alakja: ne legyen kisebb sem a melle, sem a popsija, ugyanakkor legyen állóképessége, és feszes legyen mindenütt, hogy a színpad legszéléről se láthassanak rajta hibát a rajongói.

Ezért Jennifer minden nap edz 60 percet: ennek egyik fele kardióedzés, a másik fele súlyzós erősítés.

Ha bárki megkérdezné Jennifer Lopezt, mitől néz ki ötven évesen is harmincötnek, egészen biztosan ez lehetne rá a válasza. Jennifer Lopez idén volt 50 éves, de évtizedet letagadhat a korából. A népszerű J.

Fontos, hogy egy-egy gyakorlatot tíz napig végez, utána új feladatsor következik — így éri el, hogy izmai tónusosak. Fogyj úgy, hogy közben jókat eszel! Non-stop diéta Glutén- só- és cukormentes étrendre esküszik Jennifer Lopez, arról pedig pláne nem lehet szó, hogy étkezési színezék, tartósítószer, vagy más adalékanyag kerüljön a tányérjára.

A világ legjobb nőjének diétája - Így tartja formában magát Jennifer Lopez

A sztár a magas fehérjebevitelre esküszik, ezért reggelire mindig fehérjeturmixot iszik fagyasztott gyümölcsökkel. Jennifer Lopez a reggelt fehérjeturmixszal indítja! Sosem koplal, mert szerinte azzal csak energiát veszítünk, nem pedig kalóriákat.

Ezért Jennifer naponta ötször étkezik kis adagot, jlo diétája hús-zöldség párosításból áll össze.

Fehérjedús étrend híve, ezért szójátsajtokat, túrót is gyakran illeszt az étrendjébe. Egy héten legalább négyszer fogyaszt halatvagy rákot, és a óvakodik a zsíros húsoktól: pörkölt például nála szóba sem jöhet.

ogyéi étrend kiegészítők listája

Ahogy a burgonya is tiltólistán szerepel nála, szerinte annál hizlalóbb étel nincs a világon — pedig a gyerekei rajonganak a sült krumpliért. És még valami jlo diétája sem kerülhet Jennifernél: az alkohol.

Jennifer Lopez titka: kemény edzés és diéta

Köztudottan soha nem iszik alkoholt, mert az extra kalória, ami számára tilos. Kötelező a pihenés! Jennifer Lopez igyekszik minden este már éjfél előtt aludni, mert híve annak a tézisnek, hogy az igazán pihentető mély alvás fázishoz már éjfél előtt aludni kell.

A mindennapi edzések, a rohanó életmód, a számtalan üzleti út mellett J. Lo ügyel arra, hogy mindig pihenjen: noha hétvégén általában dolgozik, ezért mindig hétköznapkon jelöl ki egy-két napot arra, amikor a gyerekeivel játszhat.

alvás közbeni fogyás

A fergeteges bulik, csillogó partik nem férnek bele az életritmusába, a pihenés és az alvás azonban jlo diétája ahhoz, hogy újult energiával álljon neki egy-egy új napnak.