5 napos gyomorszűkítő étrend - óra a lapos hasért - diétaguru

Gyomorszűkítő diéta

Tartalom

  Sajnos, ha fogyókúrára kerül a sor, a legtöbben nyilvánvalóan gyors, látványos, sőt lélegzetelállító eredményeket várnak.

  4 hetes diéta

  Nos, csodák nem igazán szoktak történni, de egy biztos: ha az ember a lehető legtöbbet megteszi a fogyásért és az egészségért, durván feltűnőek lehetnek az eredmények, akár 5 nap alatt is.

  És nem, ehhez nem kell megszakadni.

  diéta bulgur

  Mivel a hangsúly -nem túl okosan- a legtöbbször az éhezésen van, nem csoda, ha a nagy önmegtartóztatásban szenvedsz, aztán az első adandó alkalommal megszeged a fogyókúrát vagy négyszer annyit eszel a kiírt kajából, mint kéne. Emberek vagyunk, mindannyiunk nagyanyja isteni pogácsát csinál és mindannyiunkkal előfordult már, hogy visszatérő világháborús katonaként ettünk meg egy cukros pudingot a három nap-öt kiló fogyi után. Nos, ez a diéta nem ígér 5 nap alatt 5 kilót, sőt egyáltalán gyomorszűkítő diéta ígér semennyi kilót; nyilván mindenki annyit fogy vele, amennyit tud.

  diéta kávé

  Egy viszont biztos: a gyomrod össze fog szűkülni, az energiaszinted az egekben lesz, nem fogsz éhezni és jelentős haslelapulást vehetsz majd észre magadonha betartod a leírtakat! Hidd el, nem sok az az öt nap, és ha kész vagy vele, megszereted majd a sokszor-kisebb adagokat. Mert ez az alapja annak, hogy az ember mindig könnyen be tudja gombolni a gatyáját.

  fogyás 3 hónapos