2. Végre valóra válik a vágyad…

Fogyás motiváció, Elhoztuk a 10 legjobb motivációt a sikeres fogyókúrához

Energiával telve, hatalmas lendülettel vágtál bele év elején a fogyásba, de sokszor már úgy érzed, hogy megkopott benned az elhatározás?

fogyás motiváció keto fogyás

Ne hagyd magad! Próbáld ki a következő motiváló tippeket! Ne erőlködj görcsösen!

15 tipp a fogyáshoz akaratgyengéknek

Ha észreveszed, hogy csökken a lelkesedésed a fogyásbanadj magadnak egy kis szünetet napot a diétában vagy akár a testmozgásban is. A legtöbb ember görcsösen próbálja megtartani a motivációt, és erre rengeteg energiát pazarol el feleslegesen.

Pedig ez egy teljesen természetes folyamat: egyszer fáradhatatlan vagy, máskor lazítanál.

Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog! Éppen ezért az életmódváltás hatására biztosan javulni fog a közérzeted, megelőzhetsz bizonyos betegséget, és napról napra jobban fogod érzeni magad a bőrödben! Sikeres fogyás, egészségesebb test, önbizalom — mi lehet ennél jobb? Végre valóra válik a vágyad… Eddig csak álmodoztál arról, hogy karcsúbb, formásabb és fittebb leszel?

Ha csökken a kedved, az csak egy jel, hogy érdemes valamin változtatni, nem pedig egy hiba, ne szorongj emiatt. Teszteld magad!

fogyás motiváció hashajtó tea fogyókúra

Szaladj végig ezen a rövid tesztsoron, a kérdésekre adott válaszaid remélhetőleg segítenek emlékeztetni arra, miért is olyan fontos fogyás motiváció számodra a diéta. Vedd sorra az ígéreteidet!

fogyás motiváció egészséges napi étrend minta

Ha úgy érzed, lassan feladod, nézz körül az életed más területein és rendezd a dolgaidat! Selejtezd ki végre a ruhásszekrényedet, fizesd ki az adósságaidat, tedd meg, amit már régóta ígérgetsz a barátaidnak, a családodnak vagy a munkatársaidnak.

1. Ne erőlködj görcsösen!

Így a tudatalattidban is megerősíted, hogy tartani tudod az adott szavadat. Ez pedig arra a megállapodásra is vonatkozik, amit magaddal kötöttél a fogyással kapcsolatban.

fogyás motiváció 15 napos smoothie diéta

Ne bámuld a szupermodelleket! Ne gondold, hogy az extra vékony modellek nézegetése hatékony módszer, hogy motivált maradj!

Egy holland kísérletben két csoportra osztották a fogyni vágyó hölgyeket. Az első csoport csupa karcsú modellek képeivel teletűzdelt élelmiszernaplót kapott, a második csupán egy semleges logóval ellátott változatot.

Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél Life. Vagyis tudod, hogy mit szeretnél, miben kell változnod, és nagyon komoly elhatározással vágsz bele.

A tudósok szerint a képek miatt a nők irreális dolgokat vártak el maguktól, ezt hamar be is látták és hogyan fogyjak 3 kilót a próbálkozást. Minden sikeres vállalkozás úgy indul, hogy a vezetője leírja a terveit, a küldetését, a sajátosságait és a stratégiáját.

Miután te is megállapítottad, mit szeretnél pontosan elérni, tűzz ki határidőket magadnak! Ezek alapján már könnyű lesz kialakítani a havi cselekvési tervet fogyás motiváció konkrét célokat a fogyáshoz. Legyen kéznél a motivációs ruhadarab!

3. Fotótipp

Mindegy, hogy a kedvenc skinny farmered vagy egy falatnyi bikini, a lényeg, hogy válassz egy különleges darabot a ruhásszekrényedből ösztönzőként. Amikor egy kicsit megtántorodsz, képzeld el a vágyott formáidon, és gondolj arra, hogy milyen jól érzed magad! Egyenes út fog vezetni az edzőterembe!

  1. 15 elképesztő és motiváló nagy fogyás – előtte-utána fotók | nlc
  2. Fogyás motiváció - Diet Maker
  3. 40 kg fogyás után
  4. 6 szuper motivációs tipp a fogyáshoz | Well&fit
  5. Képzeld el milyen hatást gyakorolnál vékonyan ismerőseidre, szeretteidre.
  6. Zöld kávé étvágycsökkentő

Mivel ez a saját célod, kevésbé irreális, mintha Palvin Barbi egyik fürdőruhás képét tűznéd ki a tükörre, ezért működni fog! Fotó: RF.