BIOMÁGNESES KARCSÚSÍTÓ FÜLBEVALÓ

Fogyókúrás fülbevaló.

fogyókúrás fülbevaló

Még több termék A vastagbél két akupresszúrás pontja A vastagbél egyik akupresszúrás pontja a kézfejeken helyezkedik el, a hüvelykujj és a mutatóujj között. Ez a pont a vastagbél működésének serkentése révén alkalmas a fogyókúrás fülbevaló és a kiválasztás serkentésére. Székrekedés esetén előfordulhat, hogy a pont nyomása fájdalmas lehet.

fogyókúrás fülbevaló

Zsírégető, méregtelenítő csodaszer A méregtelenítést és a zsírégetést, valamint a keleti orvoslás módszereit egészítsd ki a tisztító, karcsúsító, antioxidánsokban gazdag zöld teával. Ezt az akupresszúrás pontot a vastagbél másik reflexológiás területével együtt érdemes kezelni.

fogyókúrás fülbevaló

Ez a pont mindkét karon megtalálható. Legegyszerűbben úgy találod meg, ha behajtod a könyöködet, a másik kezed hüvelykujját pedig végighúzod a hajlaton.

Több fülbevaló viselésének megtervezése

A gyakran gyors diéta érzékeny pont valamivel a csont elérése előtt található. Máj Ez a szervezet egyik legjelentősebb pontja, mivel a máj igen gyakran túlterhelt állapotban van, éppen ezért reflexpontja alkalmas működésének javítására, megnyugtatja az idegrendszert és segíti az immunrendszer működését is.

Egy-két perces masszírozásával enyhítheted a toxikus eredetű fejfájást, csökkentheted az allergiás érzékenységet, a stresszt, valamint a mérgek szervezetre gyakorolt hatását.

fogyókúrás fülbevaló

A reflexpont mindkét lábon megtalálható, az első és a második lábujj között, nagyjából két és fél centiméterre a lábujjak tövétől. Cikkünk dr.

fogyókúrás fülbevaló

Jennifer Harper Méregtelenítés című könyve alapján készült, mely a Mérték Kiadó gondozásában jelent meg.