Fogyókúra xilit. Kristálycukor helyett xilit (nyírfacukor)
A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle.
Hasmenést okoz a nyírfacukor?
Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és […] Mi is az a nyírfacukor?
A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin fogyókúra xilit hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.
Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.
- Kristálycukor helyett xilit (nyírfacukor) | Well&fit
- Hozzávalók 4 db-hoz: 2 tojás, 6 ek.
- Petefészek típusú étrend
- Zöld kávé kapszula szedése
- Fogyókúrás csomag
A cukorhoz rapid diéta a xilit 40 százalékkal kevesebb fogyókúra xilit és 75 százalékkal kevesebb szénhidrátot tartalmaz. A xilit a vércukorszintet egyenletesen alacsonyan tartja.
A rendkívül alacsony, 7-es glikémiás index révén segíthet a megfelelő vércukorszintet fenntartani. A xilit alacsony GI-je nem csak a normál vércukorszint fenntartásában, hanem a túlevés és az elhízás problémájában is segíthet.
Mivel a xilit a szervezetben lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését és csökkenti a túlevés veszélyét.
A mértéktelen cukorfogyasztás egyre több egészségügyi problémát okoz napjainkban. Végre van egy ideális megoldás az egészségünk megőrzésére és az édesség iránti vágyunk kielégítésére.
A több mint tudományos kutatás e témában arra az eredményre jutott, hogy minél többet fogyasztunk a xilitből, annál eredményesebben tudjuk kiiktatni életünkből a cukorfüggőséget. A xilit ideális diabetikus édesítőszer, hiszen glikémiás indexe GI a cukorénál répacukor jóval alacsonyabb.
Fogyókúra, fogyás, meditáció, önprogramozás, önhipnózis - FÜLHALLGATÓVAL
A glikémiás indexet az alapján határozzuk meg, hogy a szénhidrátok 0-tól ig beosztott skálán elfogyasztásuk után milyen mértékben emelik meg a vércukorszintet. A magas GI-vel rendelkező élelmiszerek azok, amelyeket a szervezet gyorsan megemészt, hamar felszívódnak, és a vércukorszint jelentős ingadozását idézik elő.
Azt már tudjuk, hogy hasonlóan viselkedik a két anyag, hiszen mindkettő oldódik a vízben, azonban számos dologban el eltérnek egymástól, így joggal vetődik fel a kérdés, hogy valóban lehetséges lenne-e a cukor nyírfacukorral való helyettesítése. Nézzük, hogyan is működik mindez. A mindennapokban A Nyírfacukor xilit felcserélhető a cukorral a meleg italokban, a torták és sütemények készítésekor és a gyümölcsöket, gabonaféléket is tökéletesen lehet vele helyettesíteni.
Az alacsony glikémiás indexű élelmiszerek lassú emészthetőségüknek és felszívódásuknak köszönhetően a vércukor- és inzulinszintjének fokozatos emelkedését idézik elő; egészségügyi hasznuk bizonyított. Minél lassabb a molekula lebomlása, annál alacsonyabb az index értéke.
Minél alacsonyabb az index, annál stabilabb marad a vércukorszint. A 70 fölötti index minősül magasnak, az 55 alatti pedig alacsonynak.
A bal oldali táblázat a különböző édesítőszerek glikémiás indexét jelzi: Egyértelmű, hogy a xilit 7-es GI értéke a szervezet vércukorszintjét alacsonyan tartja, és ezért a test inzulinszükségletét is jelentősen csökkenti.