3 zsírfaló recept szódabikarbónával. Elképesztő a hatása, nem fogod megbánni!

Fogyókúra szódabikarbónával

A szódabikarbóna ezer meg egy dologra jó, sütésnél puha, levegős lesz tőle a tészta, a takarítás közben is a segítségedre lehet, és akkor is leveszed a polcról, ha ég a gyomrod.

fogyókúra szódabikarbónával étvágycsökkentő gyógynövény készítmény

De, ha már hatással van az emésztésedre, vajon fogyni lehet-e vele? Mivel a szódabikarbóna enyhíti az emésztési zavart, és semlegesíti a gyomorsavat, elterjedt az a tévhit, hogy segít a zsír lebontásában is, de ez nem így van. A kalóriákhoz semmi köze.

fogyókúra szódabikarbónával hoodia hatása

A szódabikarbóna egy lúgos anyag, mely reakcióba lép a gyomorsavaddal, és a kémiai folyamat eredményeként víz és széndioxid képződik. Fogyókúra szódabikarbónával a reakció segít, hogy ne égjen a gyomrod egy különösen fűszeres vagy zsíros étel után.

Táplálékkiegészítőként viszont sokat segíthet aktívan sportolóknak, csakhogy nem az emésztésen keresztül.

fogyókúra szódabikarbónával fogyni vágyóknak étrend

Az edzés hatékonyságát növeli, így járul hozzá közvetve a fogyásodhoz. Fogyás szódabikarbónával Amikor maximális erőbedobással edzel, az izmaid több tejsavat termelnek.

  • Hatékony zsírégetés szódabikarbónával
  • Choco lite ár
  • Search for: Fogyás szódabikarbónával?

Ha már nem tudod a tejsavat olyan gyorsan feldolgozni, mint ahogy termelődik, akkor elkezdenek égni az izmaid, és végül abbahagyod a gyakorlatot, vagy lelassítasz.

De, ha edzés előtt szódabikarbónát juttatsz a szervezetedbe, az segít leküzdeni a fogyókúra szódabikarbónával, így egy kicsit keményebben, illetve egy kicsit tovább fogsz tudni megállás nélkül mozogni.

Szódabikarbóna és citromlé

Egy as tanulmány bebizonyította, hogy, ha szódabikarbónát iszol 60 perccel edzés előtt, az segít, hogy több sorozatot tudj csinálni a gyakorlatokból. A vizsgálatok azt mutatták, hogy a résztvevőkön kevésbé jelentkeztek az izomkimerültség jelei.

fogyókúra szódabikarbónával gyorsan fogyás le

A résztvevők tejsavszintjét és teljesítményét egy órán át minden tíz percben mérték. Azok a biciklisták, akik kaptak szódabikarbónát, alacsonyabb tejsavszintet mutattak, és nagyobb energia kifejtésére voltak képesek, mint a kontrollcsoport, amelyik placebót kapott.

5 dolog amitől hízol és 5 amivel fogysz!

Tehát a szódabikarbóna sikerrel alkalmazható, hogy késleltesse a fáradtságot.