Fogyjunk okosan

Fogyjunk okosan. Fogyj te is okosan!

A tartós fogyás receptje!szpkiskun.hu

Napi szinten futott km-eket, nagyrészt meredek emelkedőn, fogyjunk okosan volt tavaly. Várható volt, hogy ez fog történni.

fogyókúra gyógyszer nélkül

De az emberek nem gondolkodnak és kiló felesleggel is, a futásban látják a megoldást. Persze ott a tévképzet, hogy ez mennyire jól fogyaszt égeti az izmot, nem a zsírt! Itt érdemes megjegyezni, hogy két különböző szövetről van szó, amik nem képesek ilyen átalakulásra.

c9 program étrend

A baj az, hogy túlsúllyal és izmok hiányában nem lesz megfelelő futótechnika sem. Ebből az következik, hogy egy kocogáshoz hasonlító csoszogást csinál az emberek nagy része, nem használja a kezét, nem tempósan fut, nem emeli a lábát, sőt mindennek csimborasszójaként még csapkodja is a lábát a földhöz. Ezek együtt pedig egyenes út a sérülésekhez A néphiedelemmel ellentétben a futás sem ajánlott mindenkinek, ahogy az sem igaz, hogy csak felveszed a cipőt és kimész futni.

Fogyj te is, de figyelj a következő hibákra

Egy elég összetett mozgásformáról van szó, aminek a technikáját nem egy nap alatt fogod elsajátítani. Arról nem is beszélve, hogy a rosszul begyakorolt, túlsúlyos futások rossz mozgásmintáját, legalább ezer helyes futólépéssel lehet csak kijavítani.

6+1 diéta tapasztalatok

És akkor csak felügyelet mellett futottál, csak helyesen. Ennyi kell, hogy újra tanulj járni, futni.

regenor mikor indul be a fogyás