Mágneses Gyűrű

Fogyi gyűrű

Tartalom

  Még több termék A étrend futóknak két akupresszúrás pontja A vastagbél egyik akupresszúrás pontja a kézfejeken helyezkedik el, a hüvelykujj és a mutatóujj között.

  fogyi gyűrű fogyás webbeteg

  Ez a pont a vastagbél működésének serkentése révén alkalmas a méregtelenítés és a kiválasztás serkentésére. Székrekedés esetén előfordulhat, hogy a pont nyomása fájdalmas lehet.

  D34 d5,5x15 mm. Ferrit gyűrű mágnes mágnes D20 d10x4 mm. Ferrit gyűrű mágnes D50 d22x8 mm. Ferrit gyűrű mágnes D34 d5,5x15 mm.

  Zsírégető, méregtelenítő csodaszer A méregtelenítést és a zsírégetést, valamint a keleti orvoslás módszereit egészítsd ki a tisztító, karcsúsító, antioxidánsokban gazdag zöld teával. Ezt az akupresszúrás pontot a vastagbél másik reflexológiás területével együtt érdemes kezelni. Ez a pont mindkét karon megtalálható.

  Legegyszerűbben úgy találod meg, ha behajtod a könyöködet, a másik kezed hüvelykujját pedig végighúzod a hajlaton. A gyakran nyomásra érzékeny pont valamivel a csont elérése előtt található.

  fogyi gyűrű prodietix diéta

  Máj Ez fogyi gyűrű szervezet egyik legjelentősebb pontja, mivel a máj igen gyakran túlterhelt állapotban van, éppen ezért reflexpontja alkalmas működésének javítására, megnyugtatja az idegrendszert és segíti az immunrendszer működését is. Egy-két perces masszírozásával enyhítheted a toxikus eredetű fejfájást, csökkentheted az allergiás érzékenységet, a stresszt, valamint a mérgek szervezetre gyakorolt hatását.

  A reflexpont mindkét lábon megtalálható, az első és a második lábujj között, nagyjából két és fél centiméterre a lábujjak tövétől.

  fogyi gyűrű fogyókúrás gyümölcsturmix

  Cikkünk dr. Jennifer Harper Méregtelenítés című könyve alapján készült, mely a Mérték Kiadó gondozásában jelent meg.

  Az ázsiai akupresszúra és a mágneses terápia ötvözéséből jött létreez a nagylábujjakon visel- hető, titkosfogyasztó gyűrű. Az ősi kínai orvos- láson alapuló gyűrűk szilikonból készültek és gauss erősségű mágnest tartalmaznakdarabonként.