Sportövek, sportmellények, fűzők

Fogyi bugyi. Fogyókúrás szerek és lúgosítás

Villantások Éjszakája, 2013.10.17.

Alakformáló bugyi miatt fogyott 63 kilót A fiatal nőn már a "csodafehérnemű" sem segített, ezért elhatározta, hogy megszabadul a túlsúlyától. Egy ismerőse esküvőjére készülve úgy döntött, alakformáló fehérneműt vásárol magának, hogy karcsúbbnak tűnjön az alkalmi fogyi bugyi.

A terve azonban nem vált be.

cla étvágycsökkentő spirulina fogyás

Ugyan még nagy nehezen magára erőltette a hatalmas bugyit, de az annyira szorította, hogy úgy érezte, szétrobban. A fájdalomtól sírni kezdett, és megpróbálta lerángatni magáról az alsóneműt, ám az a testére szorult.

prodietix árak heti 1 kg fogyás gyakori kérdések

Végül a barátjától kért segítséget, aki szintén nem tudta lehúzni róla a fehérneműt, így kénytelen volt ollóval levágni. Az volt életem legrosszabb pillanata.

mitől lehet fogyni házi készítésű fogyókúra

Csatlakozott egy fogyókúrás programhoz, melynek lényege, hogy az egészségtelen ételeket, melyeket addig evett, elhagyta és helyette turmixokat, leveseket és fogyókúrás szeleteket fogyasztott. A diéta eredményes volt: 10 hónap alatt 63 kilót adott le, megfelezte a testsúlyát. Nemrég még alig tudtam felmásznia lépcsőn a munkahelyemen, és attól is kifulladtam, ha sétáltam egyet a városban.

fogyókúrás ital dm adiponix diéta vélemények

Tetszett a cikk?