Diéta vélemények

Nagyon megörültem az ajánlatnak, hiszen már egy ideje azon törtem a fejem, hogyan szabadulhatnék meg a téli időszakban sunyi módon rám kúszott kilóktól. Na jó, bevallom töredelmesen, hogy mindent meg is tettem értük: nem sportoltam, esténként nassoltam, az ünnepekről pedig inkább ne is beszéljünk… Természetesen azonnal utána olvastam mindennek, amit tudni lehet a Turbó Diétáról és a fehérjeturmixokról.

5 dolog amitől hízol és 5 amivel fogysz!

Tetszett, amit megtudtam, hiszen diéta vélemények alapú, rostban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag étkezés helyettesítőkről van szó, amelyek amellett, hogy jóllakottság érzetet adnak, mindent biztosítanak a szervezetnek, amire szüksége van.

Ráadásul a saját ütememben, saját igényeim szerint fogyhatok velük.

fogyas sikertörténet

Az is nagyon fontos nekem, hogy a fogyókúra ne legyen komplikált, elég nekem a családom ellátásáról gondoskodni, sajátmagamnak végképp nem szeretnék nehezen beszerezhető alapanyagokból bonyolult recepteket készíteni. A Turbó Diéta viszont roppant egyszerű!

fogyókúrás uzsonna ötletek

A 30 napos diétában az első három napon minden étkezést a turmixokkal helyettesítünk, a 4. Van egy speciális diéta azoknak is, akik 40 kg-tól vagy annál is több túlsúlytól szeretnének megszabadulni szerencsére nem ebbe a kategóriába esem.

A fehérjedús de alacsony kalóriatartalmú étkezésnek köszönhetően valóban könnyű fogyás fogyunk — szóval ez nem arról szól, hogy kihajtjuk a vizet a szervezetünkből és ettől rögtön de csupán átmenetileg, kilóval könnyebbek leszünk.

fogyókúrás rágcsálnivaló

Ne felejtsem említeni, a diéta során sok folyadékot kell fogyasztani a turmixokon meg a zöldséglevesen kívül is! Azért, hogy a diéta ne legyen egyhangú, változatos és csábító ízekben kínálják a fehérje porokat: vanília, csokoládé, capuccino, eper, pisztácia, meggy és natúr változat közt válogathatunk utóbbi minden mentes, a csokis gluténmentes.

30 napos diéta mintaétrend

A honlap nagyon informatív, könnyű rajta kiigazodni, így egy-kettőre kiválasztottam a nekem való programot és a legszimpatikusabb ízeket. A csomag pár nap múlva meg is érkezett és a turmixok mellé még egy diéta vélemények étrend kiegészítőt is kaptam meglepetésül.

változókori fogyókúrás tabletta

Ma, azaz március 2-án bele is vágok a diétába és mindenről részletesen beszámolok! Célom: -5 kg.

étrend demencia ellen