Költséghatékony táplálkozás testépítőknek - Body Building Bolt

Bodybuilding étrend

  1. Bodybuilding táplálkozás - minta testépítő diéta
  2. HOBBI TESTÉPÍTŐ ÉTREND | Fitness és Bodybuilding Webáruház
  3. Hatályos:
  4. Slimming world diéta
  5. Hogy fogyj le 5 kilót
  6. Szolgáltatásaim - Varga Dániel személyi edző - Budapest
  7. Költséghatékony táplálkozás testépítőknek - Body Building Bolt

Amire igazán szükséged van, hogy támogasd az izmaid növekedését, az a megfelelő mennyiségű, minőségi kalória. Szeretném elérni a at, de nincs túl sok jövedelmem.

Hogyan tudnék több izmot pakolni magamra a költségvetésemhez igazodva? Először is el kell hogy oszlassuk azt a téveszmét, ami valószínűleg ott van a fejedben: Nem attól fogsz kiemelkedően nagyra nőni, hogy rengeteg fehérjét viszel be.

bodybuilding étrend

Hogy költséghatékonyan vidd bodybuilding étrend a megfelelő mennyiségű és minőségű kalóriát, adunk néhány tippet. Tartsd észben, hogy nem versenyző vagy, aki éppen színpadra készül állni!

bodybuilding étrend

Nem csak hogy meg tudod fizetni ezeket a magas kalóriatartalmú ételeket, melyek tartalmaznak egy kevés fehérjét, de még hasznát is veheted a plusz bodybuilding étrend. Jó választások lehetnek akár a zsírosabb húsok is, a teljes tej, a cottage cheese, a tojás, vagy az olajos tonhal vagy szardínia-konzervek is.

bodybuilding étrend

Ha kevesebb kalóriát viszel be, akkor a szervezetednek csak annyi jut, amennyivel fedezni tudja a napi aktivitást és az anyagcsere-folyamatokat, ahelyett hogy izomszövetet építene. Olcsó és jó szénhidrátforrások lehetnek a céljaid eléréséhez a rizs, zabpehely, tészta, krumpli, vagy akár a teljes kiörlésű kenyér is.

bodybuilding étrend

Ezek mind kalóriában gazdag tápanyagok. Sokan használnak különféle edzés előtti vagy utáni tömegnövelő turmixokat, mivel azoknak magas szénhidrát és fehérjetartalma van.

bodybuilding étrend

A másik nagy előnyük, hogy könnyebb a bevitelük és gyorsabb a felszívódásuk, mivel folyékony formában viheted be őket. Ez leginkább azoknak kedvez, akik nehezen szednek fel izmot, azaz hardgainerek.

Tisztelt Látogató!

Hogy te is elkészíthesd a saját tömegnövelő turmixodat, vegyél egy olcsóbb fehérjét, majd egyszerű szőlőcukorral keverd össze egyenlő arányban. Ezt fogyaszthatod edzés előtt, közben, vagy utána is. A turmix elkészítéséhez válaszd a Blade Whey proteint, melynek grammos kiszerelése mindössze Ha pedig belefér a költségvetésbe, akkor izmaid növekedését elősegítheted még azzal, hogy a turmixba keversz egy adag Blade Creatine-t, ami még szintén egy relatív olcsó táplálék-kiegészítő.